RÄÄTÄLI​

Räätäli Helsingissä. Miesten puku mittojen mukaan. Ompelimo Fabysta saa nyt myös omien mittojen mukaan tehdyt, upeat miesten puvut korkealaatuisena räätälintyönä (bespoke tailoring).

Kun puku valmistetaan räätälintyönä, saat juuri sellaisen puvun kuin haluat. Se on tehty nimenomaan Sinun mittojesi ja vaatimustesi mukaan. Näin saat ehdottoman laadukkaan, tyylikkään ja täysin istuvan puvun. Kangas, malli ja kaikki yksityiskohdat taskuista kauluksiin ovat mieluisat. Räätälintyönä tehdyssä puvussa myös käyttömukavuus ja kestävyys ovat aivan omaa luokkaansa.

Taitava räätälimme kuuntelee asiakkaan toiveet, ja näin voidaan valita sopiva kangasvaihtoehto ja suunnitella paras mahdollinen malli.

TAITAVA RÄÄTÄLI HELSINGISSÄ

Räätälimme on huippulaadukkaiden Sarto Russi -pukujen luoja, pietarilainen vaatturi Oleg Khokhlov-Korolev. Hän on tehnyt miesten pukuja yli 20 vuoden kokemuksella.

Sarto Russin käsin tehtyjä miesten pukuja on voinut tilata tähän mennessä Pariisissa, Roomassa ja Pietarissa. Nyt se on mahdollista myös Helsingissä.

Pukuihin käytetään vain ensiluokkaisia kankaita, kuten Cerruti, Holland&Sherry ja Drago. Kangasvalikoimasta löydät varmasti mieleisen materiaalin, värin ja kuosin.

Puvusta saadaan täydellisesti istuva ja mieleinen, koska jo suunnitteluvaiheessa otetaan huomioon asiakkaan ruumiinrakenne ja mitoitus. Itse räätälintyö tehdään Helsingissä ja Pietarissa.

Puku on valmis noin 1-3 kuukaudessa. Parhaan lopputuloksen takaamiseksi pukua sovitetaan kaksi kertaa valmistuksen aikana.

VARAA AIKA RÄÄTÄLILLE

Tapaamisen vaatturin kanssa voi varata
– Ompelimo Fabyssa
– tai suoraan vaatturin oman nettisivun kautta: http://www.sartorussi.ltd
– tai Instagramissa @sarto_russi

MIESTEN PUVUN KORJAUKSET

Teemme myös muita miesten pukujen korjauksia.
Jos puku on muuten hyväkuntoinen ja kangas mieleinen, niin sen voi muokata taas sopivaksi. Vaihdamme vetoketjut, teemme lyhennykset, pidennykset, levennykset ja kavennukset jne. miesten puvuille. Tule näyttämään pukusi meille, niin katsomme miten sen voisi uudistaa sopivammaksi.

MUUT PALVELUT

Olemme täyden palvelun ompelimo Fabianinkadulla Helsingissä. Palvelemme niin yksityisiä kuin yritysasiakkaitakin.

Korjaamme, muodistamme ja muokkaamme vanhat vaatteet taas moderneiksi ja kauniiksi.
Teemme mittatilauksesta kaikenlaiset miesten, naisten ja lasten vaatteet. Myös hää- ja juhlapuvut. Meiltä saat myös sistustustekstiilit ja veneen verhoilun.

Tervetuloa asiantuntevaan Ompelimo Fabyyn!

Pikakorjaus

Teemme pikakorjauksia! Mm. Hameen helman tai miesten housujen lyhennys nopeasti. Soita ja kysy lisää!

Maksuvälinet

Meillä käy maksuvälineenä ainoastaan pankki- ja yleisimmät luottokortit.

c